Μεσαία Έργα

Ιερά Μονή Αγίου Ηλία Σέρρες

Μας κάλεσαν σε ένα μοναστήρι με έκταση 65.000 τετραγωνικών μέτρων (65.088,18 m²) ώστε να το προστατέψουμε και να το ασφαλίσουμε , καθώς αυτό όμως φαντάζεται σχεδόν απίθανο να καλυφθεί επαρκώς , η NOVASEC κατάφερε να το κάνει σε λιγότερο από 5 μέρες.
Έτσι επιλέγοντας τα σωστά μηχανήματα για τις κατάλληλες συνθήκες αλλά και το συγκεκριμένο υψόμετρο τοποθετήθηκαν σε σωστά σημεία έτσι ώστε να καλυφθεί κάθε γωνία και μέρος που κάποιος μπορεί να εισβάλει στον χώρο.
Επιπρόσθετα έχουν γίνει 2 ειδών εγκαταστάσεις,  μια ενσύρματη αλλά και μια ασύρματη καθώς θελήσαμε να μην φαίνονται ορισμένα καλώδια για την τοποθέτηση καμερών στον κεντρικό πύργο , επίσης έχει εγκατασταθεί μια ρομποτική κάμερα νυκτός που ελέγχει σε υπερύψηλη ευκρίνεια και έχει τεχνητή νοημοσύνη καθώς όταν αντιληφθεί κάποια ανεπιθύμητη κίνηση μετά το πέρας του ωραρίου επίσκεψης στην μονή δίνει εντολή , ανάβουν οι προβολής σε ολόκληρο το μοναστήρι και δίνει σιωπηλό συναγερμό μέσα στα κελιά.
Τέλος , θα θάλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερος την μονή για την κατανόηση και την φιλοξενία που μας προσφέραν αλλά και όλους του υπέροχους ανθρώπους που μας επέλεξαν μετά από μια ερευνά που έκαναν στο ιντερνέτ και όχι μόνο.

Επικοινωνία